Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Današnji gost u programu Radia M, bio je predsjednik udruženja obrtnika Korčula – Lastovo Goran Šego, koji je govorio o problemima sa kojima se sve više susreću obrtnici, osobito otočni obrtnici.
„Početkom godine stupio je na snagu Zakon o obrtu, koji je donio neke novine u obrtničkom poslovanju. Činjenica je da su otočki obrtnici u lošijoj poziciji u odnosu na obrtnike sa kopna, jer nas opterećuje cijena prijevoza, skuplja nabava repromaterijala, a sve to utječe na konačnu cijenu naših proizvoda, što nam otežava poslovanje“, rekao je predsjednik udruženja obrtnika Korčula – Lastovo, te naglasio da je na nedavnom sastanku HGK, na kojemu je sudjelovao, rečeno kako Vlada RH pokazuje volju da se pomogne otočanima, ali, kako kaže: „vrlo su mali pomaci po tom pitanju“!
„Hrvatski obrtnici i dalje zaostaju za europskim, jer su u Europi ova pitanja odavno regulirana zakonom, a mi se, eto, još uvijek snalazimo i pokušavamo dostignuti europski standard poslovanja“, navodi Goran Šego.
Inače Udruženje obrtnika Korčula – Lastovo već godinama za sve svoje članove, ali i za sve željne dobre zabave, organizira ples obrtnika, pa će tako biti i ove subote, 23. 3., a ples će se održati u hotelu Korkyra s početkom u 21 sat. Uz bogatu lutriju i veselo raspoloženje, sve posjetitelje očekuje i bogata večera uz neograničeno piće, po cijeni od 180 kuna, a rezervacije su na recepciji hotela. Svi koji žele donirati poklon za lutriju, mogu ga donijeti u svjećarnicu Dada do početka plesa. Za dobar provod pobrinut će se grupa Allo, allo.