Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Ona je temperamentna, puna života, ona pršti energijom, uz to i uspješna poduzetnica, ona je, kako se njezina posljednja pjesma zove, pravo čudo…!
Indira Forza, pojava na našoj glazbenoj sceni kojoj nije ni potrebna posebna najava, bila je gošća u današnjoj emisiji Evegreen.
Glazbenica Indira Levak sada nastupa pod imenom Indira Forza, a poznata je po brojnim hitovima. No, malo je poznato da je Indira svojevremneo radila u Županijskom uredu za opću upravu u Županji, gdje je, kako kaže, uvijek vladala odlična atmosfera, pa i nije teško zamisliti Indiru za radnim stolom.
Ovih dana Indiru gledamo kao članicu žirija u showu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem se, kako kaže, svi odlično zabavljaju, a još je pod posebnim dojmom kako ju je jedan od sudionika, Marko Braić, utjelovio u izvedbi pjesme You will never break my heart.
Pjevačica i uspješna poduzetnica godinama je poznata domaćoj javnosti po svom originalnom stilu i izgledu.
Nakon uspješnog prvog samostalnog albuma 'Valkira', za kojeg je osvojila nominaciju za Porin, pjevačica i uspješna poduzetnica, o rodnoj Slavoniji priča s puno emocija i uživa u svemu što taj kraj nudi. To nije za čuđenje budući da je Indira Levak iz Županje.
Indira obožava svoje slavonske korjene i podrijetlo što je više puta do sad isticala.
'Bitno je znati od kud potječeš, njegovati običaje, naš jezik, dobro poznavati svoju kulturu. Živjeti možemo bilo gdje na svijetu, ali ne smijemo zaboraviti od kud potječemo', navodi.
Indira u posljednje vrijeme, u skladu sa svojim imenom Indira Forza, intenzivno oduševljava fanove činjenicom da od sada mogu svoj dom ukrasiti njenom linijom namještaja. Indira nije samo ime iza linije, već ona i njen suprug rade apsolutno sve sami - od ideja i nacrta, do konstrukcije i presvlake.