Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Prije dva tjedna započeli su radovi na adaptaciji ribarnice u Veloj Luci. Osim adaptacije, postojeća ribarska tržnica će se opremiti i pretvoriti u potpuno prikladan prostor za trgovanje proizvodima ribarstva i akvakulture.

Nakon otvaranja pristiglih ponuda 10. rujna je donesena Odluka o odabiru izvođača kojom je kao najpovoljniji ponuditelj odabrana tvrtka Reliance d.o.o. iz Splita s kojom je potpisan ugovor o izvođenju radova. Za uslugu stručnog nadzora građevinskih radova, strojarskih radova i elektroinstalaterskih radova odabrana je tvrtka Tim Bolje d.o.o. iz Vele Luke. Vrijednost projekta je 871.930,00 kn, a 85% iznosa pokrivaju sredstva EU.

Uređenjem prodajnih mjesta planira se ostvariti novi vizualni identitet i prepoznatljivost tržnice čime će se valorizirati prostor iste kao mjesto koje prvenstveno omogućuje razvoj djelatnosti ribarstva i akvakulture, ali neposredno i razvoj drugih djelatnosti (turizma). Procijenjeno trajanje radova je 4 mjeseca, a evo i kako će po završetku radova izgledati budući prostor veloluške peškarije.