Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Današnji gost u programu Radia M bio je direktor turističke zajednice Vela Luka, Dorjan Dragojević. Na početku razgovora osvrnuo se na ovogodišnju turističku sezonu koja je u odnosu na 2019.-u godinu pokazala znatno lošije rezultate, a „sudeći prema dosadašnjim rezultatima, ova nadasve specifična turistička sezona ipak je prošla bolje od očekivanog“, napominje direktor turističke zajednice Vela Luka. Struktura gostiju je i dalje više-manje ista.


Što se tiče promidžbenih materijala, i ove godine je trebao biti tiskan veliki broj letaka i brošura iz kojih su se gosti mogli informirati o kulturnim manifestacijama, ugostiteljskim objektima, i ostalim informacijama korisnim za svakog gosta, međutim, pandemija korona virusa itekako je utjecala na cjelokupne rezultate ovogodišnje turističke sezone, pa je obustavljeno tiskanje letaka i brošura, a gotovo sve kulturne manifestacije su otkazane. Ove godine je ipak održan koncert „Trag u beskraju“, koji je doprinio našoj turističkoj promidžbi, a u nedjelju, 13. 9. je na rasporedu drugi dio 9. Baroknog festivala, koji će se ovoga put održati na pijaci Župne crkve sv. Josipa s početkom u 20,00 sati.
Kao i dosadašnjih godina, Vela Luka se na vrijeme počela pripremati za ovogodišnju turističku sezonu, veliki broj dionika u turizmu i ove je godine iskazao veliki interes za pohađanje tečajeva stranih jezika, međutim sve su aktivnosti otkazane.
„U 9. mjesecu trebalo je biti je i sportskih događanja sa kojima uvijek nastojimo produžiti turističku sezonu, te i našim gostima koji dođu u posezoni omogućiti aktivan odmor, ali su i te aktivnosti otkazane“, ističe direktor TZ, izrazivši nadu da će se u dogledno vrijeme turistička sezona vratiti na prošlogodišnje rezultate.