Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Jedan od sudionika drugog dijela koncerta Trag u beskraju Vinko Ćemeraš, bio je gost današnje emisije Ćetvrtkom aktualno, koji je govorio o nastupu na koncertu u znak sjećanja na Olivera.


Osim Vinka, na koncertu “Trag u beskraju” nastupit će još i: Mia Dimšić, Albina Grčić, Marko Kutlić, Matija Cvek, Uršula Najev, Dino Jelusić, Iva Ajduković, Antonela Đinđić, Jure Brkljača, Sabrina Hebiri, Petra Oreč, Dino Perić, Alen Đuras, Josip Palameta, Petra Roško. Tjedan sjećanja na Olivera u Veloj Luci završava u petak, uz večer jazza i koncertom Ines Tričković i benda.
Vinko, kao pobjednika treće sezone showa The Voice, veliki je Oliverov fan i samtra se počašćenim nastupiti na ovako velikom koncertu njemu u čast. Još kao dječak odrastao je uz Oliverove pjesme, a sada mu se pružila prilika predstaviti se luškoj publici, pjevajući jednu od najljepših Oliverovih pjesama, Nocturno, za koju se ozbiljno pripremio, jer, smatra, nije mala stvar pjevati Oliverove pjesme u srcu njegove Vele Luke.
Većinom je učio svirati sam, a od glazbe nije odustajao ni kad su ga, uz studij, sustigle brojne obveze i odgovornost prema kući i braći, nakon što su roditelji prvi put, trbuhom za kruhom, otišli u Ameriku.
Ovaj smireni, skromni Čapljinac vrlo specifičnog glasa, baš kao i nastupa, osim Olivera slušao je i Bijelo dugme, a poslije sve to nadograđivao. „Dugo me glazba nije zanimala, samo mi je sport, nogomet bio u glavi, tako da je gitara dugo skupljala prašinu prije nego što sam je uzeo u ruke. Propjevao sam slučajno, s nekih 14, kada me prijatelj zamolio jer mu je falio vokal u bendu. Vidjeli su da ima tu nešto, no nije to bilo nešto posebno, čisti početnički glas koji se poslije razvijao“ - govori Ćemeraš. Nastavio je pjevati, a u međuvremenu je počeo i pisati pjesme.
A onda se pojavio “Voice”. Sve ostalo je povijest!