Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

U pratinji župana Dobroslavića, njegovog zamjenika i načelnika Stožera Civilne zaštite DNŽ Joška Cebala, saborskog zastupnika Branka Bačića, te drugih suradnika, Velu Luku je danas posjetio ministar zdravstva Vili Beroš.

Obišavši specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Kalos i Dom za starije osobe Vela Luka, ministar se upoznao sa aktualnostima u te dvije velolučke institucije koje su u vlasništvu DNŽ. Ravnateljica specijalne bolice za medicinsku rehabilitaciju Kalos, dr. Damira Bojić ministra je upoznala sa stanjem u ovoj bolnici, koja osim medicinske usluge, nastoji konkurirati i u sferi medicinskog turizma, za što je od ministra Beroša dobila obećanje o pomoći, ukoliko se stvore uvjeti da se bolnica Kalos javi na natječaje koji finaciraju ovakvu vrst potpore.
Potom je ministar sa suradnicima obišao Dom za starije osobe Vela Luka, gdje ga je dočekala ravnateljica Doma Nikolina Žuvela, koja se tom prigodom zahvalila na financijskoj potpori za poslove
energetske obnove, a kojom prilikom je Domu dodijeljen iznos od 1.483.904,69 kuna prihvatljivih troškova. Dubrovačko-neretvanska Županija sudjelovala je s preostalih 2.589.495,88 kuna, a ukupna vrijednost projekta je 4.073.400,57 kuna, namijenjenih toplinskoj izolaciji vanjskih zidova grijanog prostora, izolaciji terase, krovišta i zamjena dotrajale konstrukcije, toplinskoj izolaciji stropa prema vanjskom prostoru, zamjeni postojeće stolarije novom i ugradnji zaštite od sunčevog zračenja, te ugradnji solarnih kolektora za pripremu tople vode.
U 17 sati ispred crkve sv. Josipa održan je predizborni skup HDZ-a „Sigurna Hrvatska“, na kojoj su sudjelovali kandidati X. izborne jedinice.

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

 

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

 

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.