Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Brodovi i more neodvojivi su od otoka, a o toj temi ovoga petka u Galeriji Centra za kulturu Vela Luka bit će predstavljen kalendar Pomorstvo Vele luke 2020.


Kalendar je rezultat entuzijazma i predanog rada Inicijative za promicanje i očuvanje pomorstva Vele Luke koja djeluje u opjevanim mjestu već nekoliko godina. voditeljica Galerije Centra za kulturu Vela Luka Rada Dragojević.
– Ovo je treći kalendar kojeg je realizirala i osmislila Inicijativa uz pomoć Centra za kulturu Vela Luka i vrijedan je doprinos očuvanja memorije na iznimno bogatu velolučku pomorsku baštinu i tradiciju.
Inicijativa za očuvanje pomorstva Vele Luke nastala je 2016. godine s ciljem očuvanja, vrednovanja i promicanja velolučke pomorske baštine, a njeni aktivni članovi su Dragiša Barčot, Tonko Barčot, Ivo Žuvela, Ivo Vlašić, Dalibor Vlašić i Veselin Oreb. Inicijativa je do sada organizirala razne događaje i sudjelovala u nizu aktivnosti koji su bitno doprinijeli očuvanju kulturno-povijesne baštine Vele Luke, navodi voditeljica Galerije Centra za kulturu Vela Luka Rada Dragojević.
Glazbeni gosti su Sonja Dragojević i Franko Bačić.

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.