Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz. Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Već je prošlo sedam godina otkako je naša škola po prvi puta "otvorila svoja vrata" za osnovnoškolce. Dan otvorenih vrata organizira se kako bi osnovnoškolcima što bolje predstavili našu školu, programe, aktivnosti te kako bi u osobnom kontaktu što bolje približili zanimanja koja mogu steći u našoj školi.

Pozdravnim govorom ravnateljice Ofelije Dragojević započelo je prezentiranje naše škole. Svaki program predstavili su predmetni nastavnici zajedno sa svojim učenicima kako bi budućim učenicima što bolje prikazali "što ih čeka".

Prednosti i nedostatke gimnazijskog programa prikazala nam je Rina, vježbeničke tvrtke u sklopu ekonomskog programa približila nam je Ivana, a Nikola i Eva, svoje trogodišnje programe, brodski mehaničar i kuhar.

Potom su učenici Osnovne škole Vela Luka mogli pogledati kako se koristi pametna ploča u nastavnom procesu, sudjelovati u Kahoot kvizu te iz "prve ruke" sudjelovati u pokusima koje su im prethodno prezentirali Fabijan, Marko 2x i Rina.

U posljednjem dijelu učenici su se premjestili u učionicu broj 5.gdje su im predstavljene izvannastavne aktivnosti koje naša škola nudi:

⚬Marketinška agencija Ankora (Barbara),
⚬sekcija Globe (Antonio B. i Hana),
⚬Š.Š.K. "Dupin" (Antonio F.),
⚬novinarska sekcija "Skandel" (Nina, Marko, Tino)
⚬europske razmjene učenika (Nika, Ante).

Na kraju je moderatorica Dana otvorenih vrata, nastavnica Vinka, predstavila sve ostalo što učenici nisu nabrojili: Istraživačku sekciju, Erasmus projekte, razmjenu s talijanima i sl.

Pošto su učenici dva sata sjedili, slušali i gledali što ih čeka, naši kuhari su konkretno predstavili ono naučeno te im pripremili zakusku!

Dragi osmaši, nadamo se da ste uživali i vidimo se dogodine!

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz. Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.