Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

 Nastupa zajedno s glazbenim sastavom Ritmo loco, koji je ujedno i osnovao, od 1988. godine. Najpoznatije pjesme su: "Bomba", "S ribama je najbolje", "Kad uistinu voliš ženu", "Na bačvama vina", "Jedna romantična", "Vino me opilo", "Ja više neznam što mi je", "Noćas oko tri", "Palim se na tebe", "Neka živim kako živim", "Da života imam dva", "Vruća čokolada", "Sara, Sara" i "Je'n, dva, tri, Maria". Svoj posljednji hit Prođi kraj mene Davor Radolfi osvježio je novim aranžmanom uz svoj prateći bend Ritmo Loco. Režije novog spota ponovno se prihvatila Lea Radolfi.
Za ljubavnu baladu Prođi kraj mene Davor Radolfi rekao je da mu je jedna od najdražih pjesama koju je napisao. Pjevačica Lea Radolfi (26), kćer Davora Radolfija (58) piše sve pjesme. Odrasla je uz tatinu glazbu i voli njegove skladbe. Kaže da joj često pomaže sa savjetima, ali da se ipak previše ne petlja. Lea je počela pjevati u zboru, a iako je upisala Rock akademiju ubrzo je odustala. Pjesma Prođi kraj mene u novom aranžmanu četvrti je Radolfijev singl u svega nekoliko mjeseci.
 
Krajem prošle godine u suradnji s mlađim autorima, Darkom Bakićem, Luce i Hrvojem Prskalom nastala je pjesma Voliš li me još, a za vrijeme karantene napisao je svoj prvi duet s kćerkom Leom, Novi čovjek sam sutra, bezvremensku pjesmu za čovjeka koji traži svoje mjesto u životu.
 
Iza Radolfija je 30 godina uspješne glazbene karijere, a u vrijeme kad je poput mnogih kolega bez koncerata, Radolfi na radost svoje publike stvara nove hitove koje će zajedno zapjevati čim bude dozvoljeno.