Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Sustav upravljanja kvalitetom “OK 2015” koristi se kao okvir za unaprjeđenje rada i poslovanja organizacija civilnog društva, čime se one osnažuju za veću efikasnost, utjecaj u zajednici i za povlačenje sredstava iz nacionalnih i međunarodnih fondova.
Udruga “MI” – Split provodi višegodišnji program suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva u okviru kojeg se organizira niz aktivnosti za potporu djelovanju organizacijama civilnog društva u području četiri južne županije. Isti program se provodi i u ostalim područjima Hrvatske.
„Slične udruge civilnog društva postoje diljem Hrvatske i Europe, a cilj nam je educirati ljude o važnosti činjenice da je poslovanje svake udruge i organizacije civilnog društva prikazano transparentno, što je dokaz uređenosti i kvalitetnog djelovanja, a što je svakako plus prilikom javljanja na razne natječaje, jer će takva udruga i organizacija civilnog društva biti u određenoj prednosti ispred onih koji ovakav certifikat nemaju“, ističe Nives Ivelja, direktorica udruge “MI” – Split, koja je u program uključena u ulozi konzultantice.
„Jako dobra su iskustva onih koji su već uključeni u ovakav sustav ocjenjivanja, i već godinama uspješno posluju i djeluju. Naša udruga broji preko 20 stalno zaposlenih, koji se kontinuirano educiraju, kako bi svoja stečena znanja prenijeli na sve zainteresirane koji žele pratiti današnje trendove poslovanja“, a po njezinim riječima, danas je neophodno voditi računa o transparentnosti poslovanja, jer je to najbolji pokazatelj uspješnosti neke udruge ili organizacije civilnog društva.