Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

 
U sklopu manifestacije Luško lito 2024. i ove godine nas očekuje bogati kulturni, sportski i gastronomski program. Tim povodom gošća u našem program bila je koordinatoiraca iz Centra za kulturu Petra Surjan, koja nam je detaljnije približila program ovogodišnjeg “Luškog lita”.
Već se održala Smotra mažoretkinja otoka Korčule , a pred nama je tradicionalna memorijalna ragata sv. Ivana, te, brojne manifestacije koje ove godine nude dobru zabavu, i za djecu i za odrasle, pa će tako i ove godine biti održan otočki dječji festival pod nazivom „Mala Vela Luka“.
Biti će brojnih sportskih aktivnosti, kao što je IV. Memorijalni malonogometni turnir – Mateo Jukica!u organiziaciji NK Hajduk 1932 Vela Luka i uz podršku HSU „Mateo” u sklopu Hajdučkog lita koje će se održati u period od 06.07.-20.07.2024.
No, najviše aktivnosti kada je u pitanju Luško lito ovih dana usmjereno je oko održavanja kulturno zabavne manifestacije „Trag u beskraju“ posvećene obilježavanju šeste godišnjice smrti legendarnog Olivera Dragojevića.
U ovom slučaju riječ je o najznačajnijem kulturno zabavnom događaju ovog ljeta u Veloj Luci i na otoku Korčuli. Stoga su brojni organizatori i volonteri svakodnevno vrlo angažirani na spomenutoj organizaciji kako bi ona što bolje uspjela Oliveru u čast. Tih dana Vela Luka biti će prepuna gostiju te Oliverovih obožavatelja iz čitave Hrvatske i njenog okruženja.