Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

 
Proteklog je vikenda u Donjoj Stubici održano Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za kategoriju najmlađe kadetkinje.
 
Stk Lučica plasirao se ekipno u sastavu: Romea Matas, Antea i Ema Tasovac.
Pojedinačno su se plasirale Romea i Antea, ali je samo Romea sudjelovala u pojedinačnom dijelu turnira.
 
Također, održano je natjecanje u ženskim i mješovitim parovima.
 
U ekipnom dijelu natjecanja, Lučica je u skupini ostvarila pobjedu protiv ekipe iz Opatije (3/1) te poraz od ekipe Križevaca (2/3). Nakon toga uslijedio je meč za 3.mjesto protiv ekipe iz Malinske kojeg su naše cure pobijedile rezultatom 3/2 te osvojile ekipno 3.mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja.
 
U konkurenciji ženskih parova, Romea Matas se natjecala sa Nikom Gregurec iz Stk Drava Žabnik. Cure su u osmini finala ostvarile pobjedu protiv Opatije 3/0, u četvrtini finala pobjedu protiv Donjeg Miholjca 3/1, a u polufinalu poraz protiv para Krapina/ Donji Miholjac rezultatom 1/3 te su time ostvarile 3.mjesto.
 
U mješovitim parovima naša Romea natjecala se sa Arianom Okanovićem iz Malinske. U osmini finala ostvarili su pobjedu protiv para iz Dugog sela rezultatom 3/0, u četvrtini finala pobjedu protiv para Šibenik/Dugo Selo rezultatom 3/1, a u polufinalu poraz od ekipe Šibenik/Vinkovci rezultatom 2/3 te su tako u mješovitim parovima ostvarili također 3.mjesto.
 
U pojedinačnom dijelu natjecanja Romea je stekla 3 pobjede u grupi. U osmini finala također je ostvarila pobjedu 3/0 te je nažalost ispala u četvrtini finala od dobro znane protivnice Stele Presečki, rezultatom 0/3.
 
Možemo reći da je ovo bio jedan od uspješnijih Prvenstava Hrvatske za STK Lučica, obzirom da su osvojene 3 brončane medalje (ekipno, ženski parovi, mješoviti parovi).
 
Čestitke curama Romei, Antei i Emi na ekipnom uspjehu te Romei na rezultatima u mješovitim i ženskim parovima.