Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

Direktorica Poduzetničkog inkubatora Vela Luka Barbara Mirošević gošća u programu Radia M
Gošća u našem današnjem programu bila je direktorica Poduzetničkog inkubatora Vela Luka Barbara Mirošević, koja je govorila o aktualnim otvorenim natječajima i aktualnostima u radu Poduzetničkog inkubatora. Pred nama je "Info dan za poduzetnike" na temu: Izvori financiranja za poduzetnike koji se održava u Veloj Luci u utorak, 4.6.2024., u Općinskoj vijećnici s početkom u 11 sati.
Poduzetnički inkubator Vela Luka u suradnji s HAMAG BICRO-om i HBOR-om poziva sve zainteresirane sa otoka Korčule na "Info dan za poduzetnike" na temu: Izvori financiranja za poduzetnike koji se održava u Veloj Luci u utorak, 4.6.2024., u Općinskoj vijećnici s početkom u 11 sati. Na Info danu prezentaciju ispred HABOR-a održati će voditeljica Područnog ureda za Dalmaciju Marina Jurašin na temu „HBOR – financijska potpora poduzetnicima“. U okviru prezentacije biti će predstavljen rad HBOR-a, način poslovanja te prezentirani programi kreditiranja HBOR-a s naglaskom na malo i srednje poduzetništvo.
Ispred HAMAG BICRO-a dolazi nam Rafaela Drašković, viša analitičarka iz Ispostave u Dubrovačko neretvanskoj županiji koja će predstaviti trenutno dostupne programe HAMAG-BICRO-a: EFRR „Mali zajmovi“ za investicije, EFRR “Mali zajmovi” za obrtna sredstva, Obrtna sredstva SP ZPP, kao i dostupne jamstvene programe.
Direktorica Poduzetničkog inkubatora Vela Luka Barbara Mirošević predstaviti će mjere potpora koje poduzetnicima nudi Općina Vela Luka i trenutno aktualne Javne pozive.
Predviđeno trajanje radionice je 2h.
„Broj sudionika je ograničen stoga se prijavite što prije. Sudjelovanje za sve zainteresirane je besplatno, a prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na službeni mobitel broj: 091/ 526 0222. Pridružite nam se i saznajte kako lakše financirati svoje projektne ideje“, poručila je naša današnja gošća.