Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

 
U Hotelu Korkyra Vela Luka s početkom u 18 sati održan je i središnji događaj, "Zdrava kava s doktorima", a uz članice Udruge Nismo same i domaćine, sa zainteresiranim će građanima razgovarali su
• prim. doc. dr. sc. Vesna Ramljak, voditeljica Odjela za onkološku patologiju i kliničku citologiju Klinike za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice;
• Ivona Poljak, psihologinja na Odjelu za onkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb;
• doc. dr. sc. Marija Ban, onkolog/radiolog u Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC-a Split;
• Dušica Tasovac, spec. obit. med., Dom zdravlja Korčula.
Inicijativu „Zdrava kava s doktorima“ Udruga Nismo same pokrenula je u sklopu EU projekta „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ koji je tijekom 2022. i 2023. godine Udruga uspješno provela u 16 gradova diljem Hrvatske s ciljem informiranja, educiranja, povećanja svijesti građana o važnosti prevencije te pružanja podrške onkološkim pacijenticama i njihovim obiteljima.
Projekt je okupio više od 600 sudionika i 56 liječnika, a „zdrave kave“ postale su sinonim za educiranje građana.
Hrvatska udruga za odnose s javnošću – HUOJ nedavno je za projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ nagradila agenciju Millenium promocija i Udrugu Nismo same srebrnom nagradom u kategoriji Grand Prix-a za odnose s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinim organizacijama.
Zbog velikog uspjeha projekta, a s ciljem daljnjeg informiranja zajednice, Nismo same su projekt odlučile proširiti i na hrvatske otoke.
Pokrovitelji “Zdrave kave” u Veloj Luci su Općina Vela Luka i Hotel Korkyra.
Organiziranje „Zdrave kave“ i izložbe u Veloj Luci na Korčuli pomogle su i tvrtke Novartis, Roche, Toyota, Elgrad te tvrtka Komunalne djelatnosti d.o.o. Vela Luka.