Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba i ljudi stoje
Art Effect splitski je autorski sastav nastao u svibnju 2018. godine spontanim dogovorom četvorice prijatelja. Prvotno kreću s idejom o osnivanju brit pop tribute benda, ali se vrlo brzo okreću izradbi vlastitih pjesama na hrvatskom jeziku.
Žanr ovog benda pomalo je mističan, autorske pjesme su spoj gitarskih rock riffovova koji se odupiru hiperprodukciji mainstreama a u kombinaciji s melodioznim ženskim vokalom daju sasvim nešto novo i svježe.
Nastupali su u 2019. na Fjaka moto party, Kaštelanske rock večeri i Rock in Solin, gdje su po prvi put predstavili svoje autorske stvari u kompletu te set s obradama. Od ljeta 2020. u novom sastavu spremno se okreću daljnjem radu i ciljevima, a to su snimanja pjesama u studiju i live koncerti gdje ponosno prezentiraju svoje autorske radove. U rujnu su nastupili u rock klubu Quasimodo a 19.10.20 je objavljen prvi službeni single "Jedrilica"i vrlo brzo se zavrtio na Radio Splitu i po društvenim mrežama i na youtube platformi dobiva pozitivne kritike.