Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Meditacije opuštanja namijenjene su svima koji osjećaju da su pod stresom. Opuštanje je danas bitan faktor za učinkovito rješavanje poslovnih i privatnih problema i izazova. Većina ljudi danas nema mirno i tiho mjesto na kojem se može opustiti i obnoviti.

„Pridružite nam se u grupnoj meditaciji, opustite se, upoznajte nove ljude i završite tjedan bez stresa, u konferencijskoj dvorani hotela Korkyra, u subotu 24. 10. S početkom u 9 sati, gdje ćete kroz ugodno druženje dobit informacije o tome što je NLP, čemu služi, što je tu dobro za vas, gdje se i kako i kada može koristiti i još mnoge druge“, pozvala je naše slušatelje gošća emisije Četvrtkom aktualno. Životna sanjaonica nudi različite radionice u kojima se nude alati za rješavanje svakodnevnih problema na poslovnom, ali i na privatnom planu.
Ovo je namijenjeno apsolutno svima koje zanima miran život u lakoći i razumijevanju, osobni rast, rješavanje konflikata, blokada, put ka izvrsnosti i to bez obzira na godine, spol, razinu obrazovanja ili posao kojim se bavite.
Na ovom predavanju osim predstavljanja NLP-a dobit ćete i uvid u jednu od NLP tehnika kako biste vidjeli je li ova edukacija za vas prihvatljiva. Nakon prezentacije tehnike, svaki sudionik imat će mogućnost isprobati ju uz stručno vodstvo.
I mate tremu, osjećate nelagodu prilikom javnih nastupa, razgovora s nadređenima, usmenih ispita na fakultetima, razgovora s kolegama ili partnerima?
Nema problema više. Prijavite se na radionicu TREMA I KAKO JE SE RIJEŠITI. Naučit ćete alate koji će vam u svakom trenutku biti pri ruci. Njihovom implementacijom riješiti ćete se situacija koje izazivaju nelagodu, osjećaja straha, srama, manje vrijednosti i svega onoga što se u vama javlja kada vas uhvati trema.