Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Roamana Drumlić, urednica Radio Slovenske gorice, Maks Kurbus, diretori Davorin Bek, glazbenik, bili su gosti današnje emisije Kulturni krajolik.

O tome kako se živi i radi u Sloveniji, kakvi su dojmovi o Veloj Luci, današnji gosti su, uz glazbenu pratnju na harmonici Davorina Beka, našim slušateljima približili svoje slikovito mjesto, Slovenske gorice, koje se nalazi u blizini Maribora, gdje prevladava kontinentalna klima, ali našim gostima nije smetala bura da se jučer na Proizdu okupaju i osjete našu mediteransku klimu. Inače, novinarska ekipa Radio Slovenske gorice, zajedno sa grupom od osamdesetak slovenaca trenutno borave u hotelu Adria, koji je protekloga vikneda ugostio svoju prvu grupu gostiju u 2020. godini. iz Slovenije, a to je ujedno i jedna od prvih grupa na Jadranu općenito. Grupa je stigla stigla u aranžmanu agencije Relax.
U ime TZO Vela Luka te Općine Vela Luka, goste su pozdravili direktor TZO Vela Luka, Dorjan Dragojević te načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić - Načelnica Općine Vela Luka koji su za Radio Slovenske gorice dali i intervjue a predstavnicima agencija su uručili i prigodne poklone.
Grupa od 80 slovenskih turista, boravi u Veloj Luci tjedan dana, planiraju posjetiti grad Korčulu, jučer su posjetili otok Proizd i grob Olivera Dragojevića, a imati će priliku gledati nastup FD Kumpanije, a OPG će im izložiti i svoje proizvode.