Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Ljubavna limunada, Vidi se iz aviona, Baš, baš, Indigo, …smo su neki od hitova naše mlade , možemo slobodo reći već proslavljene pjevačice, naše Domenice. Svi se još sjećamo debitantskog singla ‘Kad sam s tobom’ s kojim je nastupila na na 57. splitskom festivalu, gdje je osvojila nagradu za najboljeg debitanta.

Na 58. splitskom festivalu Domenica Žuvela i Damir Kedžo pobijedili su pjesmom Mi protiv nas. Domenica je dobila i Javno priznanje za izvanredno postignuće u 2018. godini od strane Općine Vela Luka. Nedavno je osvojila je nagradu Porin za najbolji album u kategoriji zabavne glazbe. Puno vrijednih nagrada u tako malo vremena! O svojim postignućima, karijeri i planovima govorila je današnja gošća emisije Evergreen, Domenica Žuvela. „U kategoriji Najbolji album zabavne glazbe nominacije su osvojili albumi: „C'est la vie (Acoustic)“ grupe Colonia, „Ćiribu ćiriba“ , te „Ljubav.com“ Željka Krušlina i grupe Latino, i konkurencija je bila zaista vrlo jaka. Nisam se nadala osvajanju Porina, ali je osjećaj stvarno super!“, navodi ponosno Domenica, koja, naravno, ne skriva zadovoljstvo osvajanjem ove prestižne nagrade, na koju mnogi i stariji i iskusniji glazbenici čekaju godinama. Inače, ove godne se dodjela nagrade održava online, kao emisija na HRT-u, umjesto u dvorani Zamet u Rijeci, pa je Domenica pomalo i razočarana jer je za dodjelu nagrade Porin kupila i novu garderobu, ali sve u svemu ne žali, jer joj je osvojeni Porin veliki poticaj za daljnji rad.
Domenica Žuvela je započela svoju pjevačku karijeru kao prateći vokal za glazbeni projekt Tončija Huljića i njegov Tonči Huljić & Madre Badessa band. Početkom 2017. godine najavila je odlazak iz benda. Njen debitantski singl ‘Kad sam s tobom’ objavljen je 3. srpnja 2017. Pjesma je izvedena na 57. splitskom festivalu, gdje je osvojila nagradu za najboljeg debitanta. ‘Vidi se iz aviona’ izdan je kao drugi singl, koji kasnije postaje njezina prva pjesma na ljestvici top hrvatskih singlica Hrvatske diskografske udruge.
17. siječnja 2019. godine Domenica Žuvela je najavljena kao jedan od 16 sudionika na Dori 2019., nacionalnom natjecanju u Hrvatskoj za izbor predstavnika svoje zemlje za pjesmu Eurovizije, s pjesmom Indigo. Nastupila je deseta i završila na 13. mjestu.
9. prosinca 2019. svoj prvi glazbeni album Ćiribu Ćiriba, Domenica Žuvela predstavila je u novootvorenom zagrebačkom klubu. Na albumu se nalazi 11 pjesama, od toga je 9 singlova već bilo izdano.
Spot za pjesmu Nema te svit snimila je u rodnoj Veloj Luci, i jako je ponosna na to, jer joj je od početka karijere bila želja da spot za barem jednu pjesmu snimi u Veloj Luci.