Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Kreće novi portal Tonija Miluna: Više od 2000 lekcija, praćenje ...

Toni Milun, omiljeni profesor koji učenicima i studentima objašnjava komplicirane zadatke i olakšava shvaćanje matematike, u suradnji s Algebrom danas pokreće novu verziju portala www.tonimilun.hr.
Milun je dulje vrijeme prisutan u digitalnom svijetu komunikacije, a učenicima kroz priče iz realnog života na svom portalu objašnjava i najteže zadatke. Profesor matematike i statistike, autor i voditelj TV-emisije Financijalac. Pokrenuo projekt Where maths is fun.


Toni Milun je predavač matematike i statistike na Visokom učilištu Algebra. Diplomirao je 1999. godine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu na Sveučilištu u Zagrebu. Obrazovanje je nastavio na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je 2012. uspješno završio poslijediplomski specijalistički studij “Statističke metode za ekonomske analize i prognoziranja”. Trenutno pohađa doktorski studij iz Ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. 2011.godine pokrenuo je obrazovni portal www.tonimilun.com, s više od 2000 besplatnih videolekcija iz matematike za što je dobio nagradu “Ponos Hrvatske” za poseban doprinos obrazovanju. Od 2013. godine redovan je gost u obrazovnoj emisiji “Školski sat”, namijenjenoj učenicima osnovne i srednje škole. 2015. godine kao koautor i voditelj pokreće vlastitu emisije “Financijalac”, koja se bavi financijskim opismenjavanjem i emitira na HTV-u. Pokrenuo je obrt koji se bavi savjetovanjem u području primijenjene matematike i statistike. Sudjelovao je na brojnim konferencijama, objavio je nekoliko znanstvenih radova i koautor je udžbenika iz matematike za srednju školu.