Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Obavijest Stožera civilne zaštite Općine Vela Luka vezano uz Odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka
S obzirom da na pojedinim područjima postoji znatno povećani rizik od prijenosa bolesti COVID-19, a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti, zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka. 
 
Napominjemo da će Stožer civilne zaštite Općine Vela Luka izdavati potvrde u slučaju vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili u slučaju kupnje hrane i osnovnih potrepština.
 
PROCEDURA IZDAVANJA PROPUSNICA JE SLIJEDEĆA:
 
1. Zahtjev za izdavanje propusnica možete poslati mailom na  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili usmeno  na telefon 295 900 putem kojeg će ga popuniti dežurna osoba.
2. Na temelju zahtjeva će biti izdana propusnica koju možete dobiti mailom ili podići osobno u zgradi Općine Vela Luka (drugi kat) svakim danom osim nedjelje u vremenu od 8 do 15 sati.
 
Zahtjev mora sadržavati:
• IME I PREZIME, ADRESU I DATUM ROĐENJA
• RAZLOG
• VRIJEME KORIŠTENJA (od – do):
• KONTAKT
 
Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera, propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji kao i da je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
 
 
Načelnik Stožera
Dragiša Barčot