Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Srednja škola Vela Luka.

Ulaskom u CARNET-ov projekt „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)” koji će se provoditi do 2022. godine, naša škola poslije odrađenog pilot projekta koji je završen 2018. godine, postaje ponovno e-Škola.

Osim osiguravanja tehničkim preduvjetima najvažniji dio ovog projekta je obrazovanje odgojno-obrazovnih djelatnika za razvoj digitalnih kompetencija.

U sklopu toga u našoj školi održana je radionica „Putevima digitalnih kompetencija“ koju je održala odlična predavačica Katarina Laura Lilly.

Cilj ove radionice je informirati odgojno-obrazovne djelatnike o programu obrazovanja koji će se provoditi u sklopu projekta e-Škole i koji će im omogućiti razvoj digitalnih kompetencija potrebnih za provedbu suvremene nastave i obrazovanje budućih digitalno kompetentnih učenika.

Kao dio ove radionice prikazan je promotivni video o projektu e-Škole u kojem sudjeluju naš učenik Petar Oreb i naša nastavnica Vinka Mušura. Video će biti prikazan u svih 1200 škola koji sudjeluju u velikom projektu.

Fotografija Srednja škola Vela Luka.