Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Vela Luka Outdoors.

Iako dan nije bio suncan i prognoza nije bila obećavajuća, 40-ak članova HPD Mareta Vela Luka odradilo je svoj rođendanski izlet.
Vrime ih je pustilo i zaista su uživali u sjevernim stranama našeg kraja . Stazu, koja većim djelom prolazi trail rutom VLOutdoorsa, uz male preinake, osmislile su Lena i Mirna. Bravo cure!
Dakle išlo se preko Sprtišća, Orebovih doca, Spiliške, Badnjene, Strmene, Pojici itd.


Pridružili su im se i prijatelji iz HPD Spivnika iz Blata, Gojzerice iz Splita te Marin Perković, predsjednik planinarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije.
U dobrom društvu i prekrasnoj prirodi, 3 sata i 12 km prolete u čas a sve je zaključeno i svečanim ručkom na kojem su nam se pridružili i Vinko Prizmić, načelnica Katarina Gugić te direktor TZ Dorjan Dragojević.
Ovim putem, predlažemo vam da se pokrenete i upišete u HPD Mareta, odlična su ekipa i odvesti će vas na zaista divna mjesta od kojih mnoga niste nikad vidjeli. A spremaju i odlične izlete van otoka.
Čestitamo predsjedništvu društava, svim članovima i želimo im još puno pređenih kilometara i otkrivenih i uređenih pješačkih staza.
p.s. Imaju i planinarski zbor, kojim ravna, ni manje ni više, nego Damir Vlašić. Sve vam je jasno, stvar je ozbiljna😉
A danas su imali i prvi nastup. Što ću vam reć?...ma rasturili su😂.
Uživajte u fotografijama i pridružite se Maretašima.

Fotografija Vela Luka Outdoors.

 

Fotografija Vela Luka Outdoors.

Fotografija Vela Luka Outdoors.