Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Općina Vela Luka.

Dok su se nešto stariji velolučani družili i uz tradicionalne specijalitete Luške trpeze ispraćali staru godinu, u isto vrijeme su u Žardinu kraj velikog svjetlosnog motiva Djeda Mraza, u organizaciji Općine Vela Luka, Turističke zajednice Vela Luka i Dječjeg vrtića „Radost“ naši najmlađi velolučani prvi put dočekali Dječju novu godinu. 

Već od 11 sati započeo je prigodan zabavno-glazbeni program kojeg je vodila simpatična teta iz Dječjeg Vrtića „Radost“ Vedrana Škoro. Luške mažoretkinje su nas kao i uvijek razveselile zanimljivom koreografijom, a nakon plesa uslijedile su recitacije i pjesme razigranih predškolaca. Nestrpljivo smo isčekivali i točno u podne s najmađima odbrojavali posljednje sekunde do Nove dječje godine, kada smo ispalili šarene konfete i pustili balone na veselje i radost naših mališana koji su nam pokazali kako se nova godina dočekuje na najljepši način uz ples, pjesmu, smijeh i veselje.
U prvim minutama Nove godine počastili smo se tortom i kao što i priliči pravom dočeku nazdravili dječjim šampanjcem, a vesela lica naše djece potvrdila su da sve moramo ponoviti iduće godine!

Fotografija Općina Vela Luka.

 

Fotografija Općina Vela Luka.