Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Nives Šarić.
Mi to možemo i hoćemo!
Dragi prijatelji Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet obavještavam Vas da smo na 17.Skupštini naše Lige protiv raka dana 14.12.2019.g. u Brni donijeli odluku da je 2020.g. posvećena ženama i njihovom zdravlju. Kroz ovih sedamnaest godina žene su nosile sve akcije, one su najzaslužnije za sve aparate koje smo kupili ili pomagali kupiti, za sve pomoći i posjete bolesnima, za organizirane preglede, za sva ona ljetna i zimska događanja, za sve dobro, za nadu i osmijeh bolesnima.
Najmanje što možemo učiniti za naše heroine je ići u kupovinu najnovijeg digitalnog mamografa za čuvanje njihovog zdravlja. Taj uređaj košta oko 1,5 miliona kuna i izgleda skup ali kada promislimo bolje, to je ništa za ono što isti znači za našu sredinu.
Da svaka obitelj izdvoji samo po dvjesta kuna mi ga možemo imati već sutra i biti sigurni da slijedećih dvadesetak godina imamo vrhunski uređaj za preventivu zdravlja naših žena.
Ako dobro promislite shvatiti ćete da je zdravlje Vaše obitelji i Vas najvažniji prioritet , mnogo važniji od Vaših šopinga, automobila,kućnih ljubimaca, izlazaka, cigareta, putovanja itd.
To je najmanje što možete učiniti za Vaše kraljice majke, supruge, kćeri, sestre ,ljubavi i prijateljice i zato to napravite odmah jer vrijeme je najveći neprijatelj u borbi protiv tumora.
Približava se Božić i vrijeme darivanja i najbolji poklon za Vaše najmilije je upravo donacija za digitalni mamograf koji bi bio stacioniran u DZ Korčula jer tamo radi vrsni radiolog dr.spec.Sebastian Fabris.
Zašto da idemo do Dubrovnika,Splita,Zagreba na taj pregled jer oni imaju digitalne mamografe kada ga možemo imati i mi jer smo sredina u kojoj se dobro živi i u kojoj ljudi imaju plemenito srce.
Svi ti pregledi van Korčule Vas koštaju dosta,dosta više ne samo novčano i vremenski nego što je Vaša donacija za mamograf.
Zato napravimo to već danas i obradujmo naše žene jer su one to zaslužile!
Boj za uplatu na OTP banci je:
Liga protiv raka Korčula
IBAN: HR8524070001100576334, model 00,poziv na broj primatelja datum kada uplaćujete, npr. 12122019, opis plaćanja –Donacija za mamograf i Vaše ime i prezime.
„ Dobro je činiti dobro“