Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Vela Luka Outdoors.

Dok upravo na Veloj rivi teku pripreme za najveći sportski događaj na otoku, obilježavaju se zadnje dionice staza, a neki ovo jutro koriste i za lagano zagrijavanje.
Još jednom ponavljamo start paketi za MTB, te Veli i Mali trail se preuzimaju od 13:00 sati na Veloj rivi.
Evo par kadrova kako nam je bilo sinoć.


Sinoć u 19:00 sati u atriju Centra za kulturu imali smo jedno jako zanimljivo predavanje kojeg je za nas održao Marin Koceić, Ironman triatlonac, maratonac, trailer i vjerni natjecatelj Vl Outdoors-a.
Ispričao nam kako je započeo svoju Ironman avanturu, pričao je o svojim usponima i padovima, o pobjedama i kako pored punog radnog vremena, tjedno uspije odraditi 30 sati treninga, te na kraju o ispunjenju koje donosi sport i rekreativni način života.
Više puta je tijekom predavanja ponovio, a time i završio, da je ljubav pokretač svega pa tako i sporta i ako istinski zavoliš sport, uspjet ćeš.
Nakon ovog predavanja prebacili smo se na drugu lokaciju, Velu rivu gdje smo imali priliku pogledati nekoliko pustolovnih filmova. Večer je vodio Danijel Lacko, a neki od filmova su bili „Adventure race Croatia” koji je oduševio gledatelje.

Fotografija Vela Luka Outdoors.