Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Današnja gošća emisije Velolučki kulturni ljetni đir 2019. bila je velolučanka sa Čakovečkom adresom Meri Šeparović, koja se osvrnula za kulturna događanja tijekom ljeta u Veloj Luci.

„Ne mogu ja bez svoje Luke, i svako lito san ovde“, govori nam današnja gošća, koja je još uvijek aktivna i koja ove zime planira snimiti novi CD sa svojim najboljim uspješnicama. Svoja ljeta, kad god joj obaveze dopuštaju, provodi u rodnoj Veloj Luci, kojoj se uvijek rado vraća, i uživa opušteno provoditi svoje vrijeme u šetnji i uživajući u ljepotama krajolika. Ponikla iz Pinskog rata, sa kojega se pruža prekrasan pogled na Velu Luku, Meri je vrlo rano krenula u glazbene vode, a veliki dio svoje bogate karijere provela je u inozemstvu: Kanadi, SSSR-u, SAD-u,…
Kao rođenu Dalmatinku, međimurci su je vrlo lijepo prihvatili, a svoje zimske nastupe obično odrađuje u Međimurju i Čakovcu, gdje je posljednje godine radila kao nastavnica glazbene kulture u jednoj Čakovečkoj osnovnoj školi. Svoje glazbene gene prenijela je i na svog sina Željka, koji se također bavi glazbom.