Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

U današnjoj emisiji Kulturni krajolik gošća je bila gđa Katy Padovan, autorica knjige „Radost zdravog i brzog kuhanja“. Autorica je prikupljala, i još prikuplja različite recepte sa svih strana svijeta, budući da puno putuje.


„Još kao djevojčicu majka me tjerala da učim kuhati, ali sam bila dosta nespretna i nisam se baš najbolje snalazila u kuhinji“, govori nam naša današnja gošća. „Kada sam kao zaposlena žena bila u situaciji da kuham za svoju obitelj, nisam baš imala mnogo slobodnog vremena, pa sam tada odlučila da ću kada budem imala više slobodnog vremena, a to je sada, kada sam u mirovini, napisati knjigu recepata koja će olakšati mladim i zaposlenim ljudima da se hrane zdravo i kvalitetno“, navodi gospođa Katy, jer joj je bila želja da mlađim generacijama ostavi u naslijeđe upravo radost zdravog i brzog kuhanja, kako se i sama knjiga zove.
U emisiji smo imali prilike čuti i recenzenta Josipa Žuvelu, koji se sa zadovoljstvom prihvatio te uloge. Fotografije je većinom uradio autoričin sin Petar, koji se inače bavi fotografiranjem, a knjiga će biti prezentirana u ponedjeljak, 19. 8. u atriju Centra za kulturu u Veloj Luci, s početkom u 21 sat, a sve koji dođu očekuju i brojna iznenađenja.