Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Lumbarajsko-korčulanski malonogometni  'kockari' pobjednici su 1.Memorijalnog turnira 'Mateo Jukica' koji je sinoć završen u Veloj Luci.

Momčad Caffe bar 'Kocka' ponijela je tako pobjednički pehar na istok otoka Korčule, a nakon doista  uzbudljive finalne utakmice u kojoj se sve do pred kraj činilo da njihovi protivnici,  momčad  'Trstenik /Ožujsko ima pobjedu u rukama…

Velolučani su naime  sve do dvije minute prija kraja imali vodstvo golom Marko Andreisa iz 14.minute prvog poluvremena. Kockari'  su  pak u 'ludoj' završnici , najprije golom Marija Stojana u 39. minuti izjednačili, da bi  potom Frano Didović samo pet sekundi prije kraja postigao gol  'šokirao'  protivnike i gotovo 700 gledatelja na tribinama Igrališta za male sportove na Moćnom lazu.

U utakmici za 3.mjesto , u ogledu dviju momčadi iz Blata Caffe bar 'Lido' je bio bolji od  MNBK 'Mali Učijak' rezultatm 6:4.

U pauzi  dviju 'službenih' utakmica revijalnu su odigrali MNK Čavoglave i momčad HRM-a, momčadi za koje obje igrao Mateo Jukica.

Najbolji strijelac turnira je Petar Bikić ( CB Lido) koji je postigao 13 golova.