Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Kulturno-zabavna manifestacija „Luško lito“ sinoć je nastavljena na pijaci crkve sv. Josipa na kojoj se održala "Jazz večer Vela Luka 2019." Publika je osmu godinu za redom imala priliku uživati u kvalitetnom jazz repertoaru. Na istom se mjestu prošlih godina održavao „Open Jazz festival“ kojeg je od samih početaka podržavao i na njemu s guštom sudjelovao velikan hrvatske glazbene scene, Velolučanin Oliver Dragojević.

Priča se nastavila i ove godine, a s vrhunskim odabirom nota nastupio je splitski vokalno-instrumentalni kvartet "Šporkestar". Ovaj sastav čine gitarist, klavirist i pjevač Goran Cetinić Koća, flautistica i pjevačica Jasenka Markov Anterić, bas gitarist Roko Bandalo i bubnjar Željko Hajsok. S izvedbom obrada poznatih pjesama stilski širokog raspona i s nekoliko autorskih kompozicija, članovi kvarteta „Šporkestar“ publici su u opuštenoj atmosferi priredili laganu svirku i izvanserijske vokalne izvedbe.

Jazz večer fuzirana s ostalim glazbenim žanrovima završila je uz sjetnu instrumentalnu obradu nezaboravnih Oliverovih pjesama.

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.