Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

U današnjoj emisiji Sve je lako kad si mlad, gošća je bila profesorica i mentorica Osnovne glazbene škole Vela Luka Renata Prizmić Linarić sa svojim učenicama, koji uskoro odlaze u Kotor i Perast na X. Festival gudača, glazbenog segmenta Kotorskog festivala pozorišta za djecu, najveće manifestacije ovog tipa u Crnoj Gori, koja je posvećena djeci i mladim glazbenicima, a koji će biti održan u Galeriji solidarnosti - Palača Pima u Kotoru.


Učenici glazbene škole, sudjelovati će na natjecanju mladih violinista „Daleki akordi“. Učenici su uz puno truda i uz pomoć nastavnice Renate Prizmić - Linarić, postigli odlične rezultate.
Ono svake godine okuplja mlade glazbenike koji, podijeljeni u nekoliko različitih dobnih skupina, sviraju pred stručnim žirijem. Učenici su uz puno truda i uz pomoć profesorice Renate Prizmić - Linarić, postigli odlične rezultate. Uspjeh naših učenika pokazao je kako se trud isplati. Nadajmo se da će ovakav uspjeh učenike dodatno ohrabriti i potaknuti na daljnje glazbeno obrazovanje.