Zakrpaj.to

Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Na regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj 06.04. je održana 3. po redu veslačka  regata u okviru natjecanja Kupa Dalmacije  Organizator je bio dubrovački VK 'Neptun', a nastupilo je oko 300 veslačica i veslača  iz svih dalmatinskih klubova, te natjecatelji VK 'Rama' iz Bosne Hercegovina, zadnjih sezona stalnih sudionika ovog natjecanja.

A kada je u pitanju ovo natjecanje neizostavni su naravno  i naši velolučki 'Ošjakovci'. U Dubrovniku su nastupili sa dvije posade i obje su se u velolučku valu vratile sa medaljama.
Kadetkinja Lucija Usmiani bila je zlatna u  skifu , dok je dvojcu na pariće mlađih juniora Nikola Šeparović i Vito Prižmić  pripala bronca.


Velolučki veslači sudjelovali su prije dva tjedna i na 2.po redu regati istog natjecanja koje je održano u Šibenik. Tamo su se pak zlatom okitili  u dvojcu na pariće Nikola Šeparović i Vito Prižmić, dok je  Lucija Usmiani u skifu bila srebrna.
Na jučerašnjem natjecanju u Rijeci dubrovačkoj sveukupno najuspješnija je bila veslačka ekipa zadarskog 'Jadrana' koja je bila najbolja u  konkurenciji mlađih kadeta, kadeta, mlađih juniora i seniora.


Slijedećeg vikend  trenera Tina  Dragojevića i veslače 'Ošjaka' čeka novo natjecanje - Međunarodna regata 'Croatia open 2019' na zagrebačkom Jarunu.