Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

U okviru Programa proslave Dana Općine i blagdana sv. Josipa danas je po prvi put održan dan otvorenih vrata Općine Vela Luka i Dan otvorenih vrata Poduzetničkog inkubatora.


Tim je povodom u Općinskoj vijećnici održana prezentacija “Proračun u malom” koju je vodila načelnica Katarina Gugić i prezentacija “Predstavljanje Poduzetničkog inkubatora Vela Luka” koju je vodila direktorica Barbara Mirošević.

Sudionici otvorenih vrata bili su maturanti Srednje škole Vela Luka u okviru nastavnog programa predmeta Politika i gospodarstvo sa svojim nastavnicama Frankom Dragojević i Sandom Tasovac.

Maturant Filip Mirošević, kao predstavnik ambasadora Europskog parlamenta – Srednje škole Vela Luka i gost današnjeg događanja, svojim je kolegama i zaposlenicima Općine održao prezentaciju o Europskim izborima pod nazivom “Iskoristi svoj glas”.

Nakon uručenja prigodnih poklona učenici su posjetili ured Poduzetničkog inkubatora Vela Luka, u koji su dobrodošli kada budu trebali savjet oko vlastitih projektnih ideja i poduzetničkih pothvata.

Izvor: www.pi-velaluka.hr