Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Povodom 25 godina Radija Val Vela Luka u subotu, 08.prosinca, održana je Večer humora u velikoj sportskoj dvorani na Močnom lazu kao dio programa Advent u Veloj Luci.
Nastupali su Ivo Cetinić Paron i Mirko Stipković Beg, a njihovi su gosti bili Nikola Žuvela Doda i dramska grupa Fritaja iz Osnovne škole Vela Luka.
Brojna publika mogla je uživati u humoreskama : Ivo i Joze, Liposti demokracije, Justa, Nos i Cidokor, te parodijama : Lipo mi je u Evropi, Kra bi žešće nego ministar, Karoca i Penzioner, dok su najmlađi sudionici - članovi dramske skupine Fritaja izveli šaljive recitale: Moj dida, Teško je bit mali, Moja baba Blajka i Kad ću više narest.
Autor svih humoreski, parodija i recitala koji su izvedeni na ovoj Večeri humora je Ivo Cetinić Paron a zajedno sa svojim gostima uspio je oduševiti i iskreno nasmijati sve prisutne.
Večer je završila posebnim izdanjem humoristično informativne emisije Oko i uho u izvedbi Ive Cetinića Parona koja je dugo godina bila emitirana na radio valovima Radia Val Vela Luka.

Izvor: Općina Vela Luka