Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Novo glazbeno iznenađenje i apsolutna pozitiva stižu nam iz redova domaćih glazbenika, mahom mladih i optimističnih mladića koje publika naprosto – obožava.
Riječ je o Pravilima Igre, grupi koja nam ovog tjedna predstavlja pjesmu Usne od šećera. Više o aktivnostima grupe, o snimanju spotova i kreativnom provođenju vremena u karanteni, putem telefona, govorio je gost današnje emisije Evergreen, Ivan Penezić.
 
Njihov novi singl koji je u svega par tjedana osvojio vrhove radijskih top ljestvica te koji je nominiran za hit mjeseca svibnja nagrade Cesarica odiše vedrim i pozitivnim tonom te rasplesanim melodijama koje najavljuju ljeto pred vratima. Glazbeni uradak potpisuju poznati autori Sonja i Miro Buljan, a nastao je pod okriljem GEMA Produkcije.
 
Pjesmi je pridružen i videospot dostupan na poveznici: Video je snimljen u skladu s propisanim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite. Poštujući mjeru o okupljanju maksimalno pet osoba u istome prostoru te uz održavanje nužnog razmaka, glazbeni je spot snimljen na dva zagrebačka balkona. Dečki su pritom ponovno pokazali svoju kreativnost te tako u posebnim uvjetima osmislili zanimljivu mladenačku priču prikazanu u videu, čiju produkciju potpisuje DARPRO.tv. Interesantne scene upoznavanja – ni više ni manje – dronom, kao i takvog prenošenja poruka i „poljubaca“, a zatim i ljubavna pjesma otpjevana djevojkama s balkona velegrada, tek su dio romantične čarolije koju u spotu možete vidjeti, a koji će vas oduševiti „na prvu“.
 
Upravo spomenuto dočarava simpatije između mladih koji su odgovorno ostali doma, ali smislili način kako to pretvoriti u simpatičan trenutak i uspomenu. „Aktualna pandemija utjecala je na čitav svijet, pa je tako i nama pomrsila planove u ovoj godini. Ipak, nastojali smo čitavo ovo vrijeme biti podrška našim slušateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, jer znamo da je mnogima ostanak doma teško pao. Odlučili smo stoga napraviti ono najbolje što možemo i promijeniti svoje planove onako kako najbolje znamo. Upravo zato, želimo predstaviti pjesmu s kojom se mi osjećamo optimistično i dobro, i prenijeti to veselje i nadu svim slušateljima.
 
Neka vas pjesma podsjeti na najljepše trenutke, jer sve će ovo uskoro proći!“, izjavili su dečki iz Pravila Igre. Podsjećamo, bendu Pravila Igre u veljači je dodijeljena nagrada Top.HR Music Awards za grupu godine, priznanje koje dodjeljuju RTL televizija i Hrvatska diskografska udruga. Novi singl Usne od šećera prvo je glazbeno predstavljanje benda nakon dodjele nagrade, a njihovi obožavatelji na društvenim mrežama ne skrivaju uzbuđenje.
 
Njihov prethodni singl Samo zbog nje nastao u suradnji s EFZG-om nagrađen je glazbenom nagradom Cesarica u studenom prošle godine, vrijednim priznanjem temeljenim na glasovima publike. Dečki iz grupe Pravila Igre i ovom pak prilikom ponovno dokazuju zašto su jedan od najomiljenijih pop bendova u Hrvatskoj, ali i šire. Potaknuti aktualnom situacijom s pandemijom korona virusa, članovi benda odlučili su predstaviti rasplesanu, vedru i pozitivnu pjesmu kojom će, prije svega, pobuditi optimizam među slušateljima.