Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

Sinoć je u prepunoj crkvi sv. Josipa održana prekrasna glazbena večer koja je donijela čaroliju glazbe pod zvijezdama. Glazbeni spektakl okupio je vrhunske umjetnike koji su svojim izvedbama oduševili mnogobrojnu publiku.
Na ovoj posebnoj večeri nastupio je tenor Vladimir Garić, poznat publici kao član popularne skupine "4 tenora" te prvi tenor klape Cambi. Uz njega je blistala mlada sopranistica Kiara Generalić, dok je duboki i bogati glas basa Bože Župića, kazališnog umjetnika i profesora na glazbenoj akademiji, dodatno obogatio izvedbe. Darko Aljinović i Ivan Perak su vješto pratili umjetnike na klaviru, dok je Perak ujedno bio i voditelj te moderator ove prekrasne večeri.
Repertoar koji su izveli bio je iznimno raznolik i pomno odabran, obuhvativši domaće i strane evergreene, dalmatinske klapske pjesme te predivni talijanski belcanto. Svaka izvedba bila je prožeta emocijama, a publika nije skrivala svoje oduševljenje, radosno pjevajući s izvođačima u trenucima poznatih melodija.
Ova večer koje je trebala biti održana pod zvijezdama tj. na pijaci ispred Župne crkve, a zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta je prebačena u crkvu sv. Josipa, bila je puno više od običnog koncerta – bila je to proslava glazbe, emocija i zajedništva, koja je ostavila neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih.
Publika je uživala u svakom trenutku, a ovakvi događaji potvrđuju koliko glazba može povezati ljude i stvoriti nezaboravne uspomene.
 
Tekst: TZ Vela Luka