Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

 
Obavještavamo cijenjene korisnike naših usluga kako od ponedjeljka 26.kolovoza 2024.g. pa zaključno do opoziva ove obavijesti u Reciklažnom dvorištu Vela Luka neće biti moguće odlaganje glomaznog otpada kao i dijela ostalog otpada. U ovom smislu navodimo kako u navedeno spadaju sve vrste namještaja, drveni otpad, parketi, laminati, madraci, tapeti, tapisoni i ostali sličan otpad.
Ovo ograničenje se primjenuje radi provedbe Plana uklanjanja otpada odbačenog u okoliš na području Općine Vela Luka unutar Projekta neposrednog sufinanciranja uklanjanja otpada odbačenog u okoliš nositelja projekta Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Putem provedbe ovoj Projekta ukloniti će se trenutne količine glomaznog otpada iz Reciklažnog dvorišta Vela Luka te iz opisanog razloga u reciklažnom dvorištu neće biti moguće zaprimati nove količine glomaznog otpada.
Molimo cijenjene korisnike za razumijevanje i pridržavanje ove obavijesti.
Navodimo i kako je prostor reciklažnog dvorišta osiguran nadzornim kamerama te da će se svaki neovlašteni ulazak u reciklažno dvorište kao i nepropisno odlaganje otpada evidentirati i sankcionirati.
S poštovanjem,
Komunalne djelatnosti d.o.o.