Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

Udruge mažoretkinja s otoka Korčule predstavit će zabavne i maštovite koreografije U nedjelju na pijaci ispred crkve Sv. Josipa u Veloj Luci, u sklopu manifestacije „Smotra mažoretkinja otoka Korčule“.


Na smotri će nastupiti udruge mažoretkinja iz Vele Luke i Blata, a gosti će biti i učenici OŠ Vela Luka, zbor i dramska skupina, te učenici osnovne glazbene škole „Oliver Dragojević“, zbor i dramska skupina. Nakon svečanog mimohoda kroz centar Vele Luke, u suradnji sa Narodnom glazbom Vela Luka, Udruge mažoretkinja sa Korčule posjetiteljima će predstaviti koreografije s kojima su ove godine sudjelovale na Dalmatian dance cup-u na splitskim Gripama, na kojemu su osvojile 3 zlatne i 1 srebrnu medalju.
Nastupile su i na „Inter Dance Festu“ u Sarajevu, na kojem su osvojile brojne medalje ali i nove, zabavne te maštovite koreografije s kojima će na budućima natjecanjima tek nastupati. U sklopu smotre plesačice raznih uzrasta će još jednom pokazati svoja plesna umijeća iza kojih stoji puno truda, rada i zalaganja uz vodstvo trenerice i koreografkinje Lydmile Jung.

Emisiju poslušajte na poveznici: https://www.mixcloud.com/radiomvl/članice-udruge-mažoretkinja-vela-luka-gošće-emisije-kulturni-krajolik/