Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 
Sinoć je u Veloj Luci na otoku Korčuli otvoreno 16. izdanje Smaragdnog eco film festivala. Na otvaranju u atriju Muzeja Vele Luke je prikazano nekoliko filmova, prošlogodišnjih pobjednika ovog jedinstvenog filma o zaštiti okoliša, te izložba polaroida Roberta Sironija "Multiplastika".
Kao logistika su nazočili direktor Turističke zajednice Vele Luke Dorjan Dragojević i Petra Surjan iz Centra za kulturu Vele Luke. Ovogodišnje izdanje se odvija u nekoliko gradova: Veloj Luci, Blatu, Žrnovu i Korčuli.
Danas se festival nastavlja filmskom radionicom Digital generation u Srednjoj školi Blata. Uz filmske održat će se i kreativne, te fotografske radionice koje će uz Branka Ištvančića voditi Nikola Šolić, Robert Sironi, Marina Pavlić i Daniel Pavlić. U festivalskom timu su još i programski voditelj splitskog kina Vlado Ercegović, te autori filmova iz Poljske Pawel Wyszomirski i Magdalena Kuczynska.
Proglašenje pobjednika 16. SEFF-a će se održati 29.9. u 19 sati u Korčuli u parku.
Pokrovitelji Smaragdnog eco film festivala su
Hrvatski audiovizualni centar, te Grad Korčula, Turistička zajednica Korčule, Vele Luke, KPD Bratska sloga Žrnovo – Postrana, Društvo Naša djeca iz Blata, te Hitegra, a partneri su udruga Artizana iz Zagreba i MariKul fest Split.