Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 
U petak, 22. rujna manifestacija Vela Luka Outdoors otvorena je putopisnim predavanjem poznatog avanturista Nikole Horvata – Tesle.
U subotu, 23. rujna održano je 9 izdanje Vela Luka Outdoorsa, ali u nešto drukčijem obliku. Naime, radi najavljene iznimno loše prognoze, nekoliko dana ranije organizatori su odlučili da se biciklistička i dječja utrka neće održati, već odgoditi za 8.10.
Kako su prognoze i najavile, možda čak i gore od najavljenog, bilo je vrijeme tog dana. Kiša je padala bez prestanka, a bilo je i povremenih grmljavinskih bljeskova. Unatoč svemu, održale su se 3 utrke i to: Malahni trail (5 km), Mali trail (12 km) i Veli trail (25 km). Suprotno očekivanjima, vrlo malo sudionika je odustalo, pa je tako na Malahnom trailu nastupilo 37 natjecatelja, na Malom 63, a na Velom 19 te su svi uspješno završili utrku.
Preko 50 volontera je osiguravao trkačima okrepu i smjer na stazi. U natkrivenom dijelu Hotela Korkyra je preseljena večera, dodjela nagrada i zabava.
Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima:
Malahni trail:
1. Pavo Čančar
2. Nikola Franulović
3. Edin Pašić
1. Tea Šeparović
2. Lucija Usmiani
3. Zrinka Favro
Mali trail:
1. Leo Zlokić
2. Tonći Borovac
3. Frano Pecotić
1. Daria Lazić
2. Monika Vištica
3. Jelena Surjan
Veli trail:
1. Vito Prižmić
2. Tomislav Krilić
3. Sandro Čičin-Šain
1. Karmen Kostanić-Jurić
2. Jelena Barčot
3. Tanja Budimir Bekan
Zbog lošeg vremena tradicionalni izlet na Proizd nije održan. U nedjelju je manifestacija zatvorena Stand-up nastupom poznatog komičara Josipa Škilje.
Ovaj događaj organizira Turistička zajednica Vela Luka, HPD Mareta i TTK klub Strka uz podršku Općine Vela Luka i HGSS-a. Naravno, značajan doprinos su dali i brojni sponzori.