Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 
Današnji gost u emisiji Četvrtkom aktualno bio je direktor turističke zajednice Vela Luka, Dorjan Dragojević. Povodom Ribarske Eko-etno večeri, koja će se održati 26.8., večeri narodnih običaja, glazbe, plesa i gastromonije koja doprinosi očuvanju kulturne baštine, dalmatinske tradicije,
promociji veloluškog turizma, i zaštiti autohtonih proizvoda otoka Korčule, gost današnje emisije Četvrtkom aktualno bio je direktor TZ Vela Luka, Dorjan Dragojević, koji je govorio o ovogodišnjim kulturnim događan-jima, a osvrnuio se i na ovogodišnju turističku sezonu.
Osvrnuo se na ovogodišnju turističku sezonu. Struktura gostiju je i dalje više-manje ista. I ove godine je održan koncert „Trag u beskraju“, koji je doprinio našoj turističkoj promidžbi, a pred nama su i druga događanja, poput Baroknog festivala, koji će se ovoga put održati na pijaci Župne crkve sv. Josipa s početkom u 20,00 sati. „U 9. mjesecu biti će i sportskih događanja sa kojima uvijek nastojimo produžiti turističku sezonu, te i našim gostima koji dođu u posezoni omogućiti aktivan odmor“, ističe direktor TZ.