Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Franka Batelić gošća emisije Evergreen
Predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2018. godine u Portugalu pjesmom "Crazy". Pjevanjem se bavi od svoje 3. godine života i to najprije kao solistica zbora "Minicantanti" s kojim je nastupila na brojnim festivalima i manifestacijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Franka Batelić, gošća današnje emisije Evergreen, govorila je o svom radu, obiteljskom životu s nogometašem Vedranom Ćorlukom, sinu Viktoru, koji su joj veliki poticaj za ono što voli raditi u životu, a to je glazba.
Na dječjem festivalu "Voci nostre" dva puta je osvojila nagradu, kao i na festivalu Dorica u Osijeku. U osnovnoj školi bila je članica Župnog zbora Sv. Andrija u Rapcu, a s kojim također kao solistica sudjeluje na festivalima duhovne glazbe "Iskrice" i "Bonofest" u Vukovaru. Početak njezine ozbiljne glazbene karijere označava pobjeda na televizijskom talent showu Showtime u prosincu 2007., zbog kojeg je potpisala petogodišnji ugovor za Hit records.
Franka je završila osnovnu glazbenu školu za klavir, a osim klavira svira i gitaru, koju ju je otac naučio svirati.
Osim pjevanja, velika su joj ljubav putovanja i strani jezici. Posjetila je SAD, Kanadu, Indiju, Veliku Britaniju, Francusku, Grčku, a želja joj je proputovati svijet. Najljepše iskustvo s putovanja joj je Monsoon Wedding, vjenčanje njezinog bratića u Indiji. Tečno govori talijanski i engleski jezik (u Londonu je pohađala školu engleskog jezika u Southbank Universityju), a uči i njemački. Živi u Zagrebu. Trenutačno studira pravo na pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.