Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, osobe koje sviraju glazbene instrumente, ljudi stoje, gitara i u zatvorenom
Mlada Osječanka Mia Dimšić jedna je od onih koji ne žele očajavati u ovim turbulentnim vremenima koja su na koljena bacila i domaću glazbenu scenu. Putovanja i druženja s publikom odlučila je zamijeniti pisanjem. I dok čeka koncerte i neke bolje dane za svirke uživo, priprema novi album, dovršila je prvu knjigu, veseli se nominaciji za Porin i promovira singl "Pomalo slučajno".
„Pjesma "Pomalo slučajno" govori o slučajnostima, jednoj od omiljenih tema koja me ne prestaje inspirirati, kao i o intuiciji, tom našem malom unutarnjem glasu koji je ponekad teško čuti od buke racionalnog uma i okoline, ali ako mu se ipak prepustimo, uvijek vodi na pravo mjesto. Iako u pravilu ne vjerujem u slučajnosti volim proučavati sve te naizgled nepovezane događaje koji te na kraju odvedu na luda mjesta i pitati se što bi bilo da smo otišli samo malčice promijenjenim smjerom. Kad o nečemu toliko razmišljam, prirodno nastane i pjesma s tom temom“, navodi Mia.
-„U procesu sam stvaranja novog albuma i sad me puno više inspiriraju ljubavne teme, neobični ritmovi koji me dosad nisu inspirirali i pop-zvuk 90-ih uz koji sam odrastala. Pjesme polako nastaju i okvirni plan postoji, ali to se putem uvijek toliko mijenja da je nemoguće bilo što reći u ovoj fazi. Ono što sigurno znam jest da album neće biti gotov prije 2022. godine, a u međuvremenu ću polako izbacivati singlove“, s ponosom dodaje Mia.
Najviše spotova režirao je Boris Sekulić i upravo im je "Pomalo slučajno" deseta jubilarna suradnja. Gotovo od samog početka je dio njenog tima, i točno se zna kako tko razmišlja. U njega ima apsolutno povjerenje, on je napravio i njen najupečatljiviji spot za pjesmu "Život nije siv" te za njega osvojio i Porina 2017. pa je stvarno puno toga iza njih. Cijeli kreativni proces u spotovima u potpunosti je njegov, obično dođe s idejom čim posluša pjesmu i te ideje, ponekad na prvu zvuče jako čudno, ali Mia samo pusti da radi što god želi i rezultat je uvijek odličan. Ovaj put u spotu sudjeluje vrhunska plesna ekipa koja pleše na malo drugačiji način nego što je uobičajeno - naopačke, odnosno na rukama. „Teško je to riječima dočarati pa svakako pogledajte spot i sami procijenite“, ističe Mia.