Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Gosti današnje emisije Kulturni krajolik bili su Ivo Cetinić Paron i Mirko Stipković Beg, a povod njihovog gostovanja je objavljivanje CD-a sa parodijama, autora Ive Cetinića. „Ovaj CD nastao je iz potrebe da se parodije koje sam pisao tijekom života, konačno stave na nosač zvuka i da se ne zaborave.

Inspiracije ne fali“, navodi Ivo, „oko nas se svaki dan toliko toga događa, da ne znamo di ćemo se prvo okrenut! A na sve strane, od Sabora pa sve do naših lokalnih prilika, uvik se nađe inspiracija za napisat novu parodiju. Teme su svakodnevne: od svakidašnjih životnih situacija do aktualnosti koje nas okružuju“.


Inače, ovaj nerazdvojni duo, nastupio je sa svojim humoreskama na mnogim kulturnim manifestacijama, lokalno a i šire i oduševljavao publiku. Što se parodija tiče, na ovom CD-u, ima 14 skladbi, a koje, osim ovog dvojca, još izvode i Nikola Žuvela Doda i Željana Petrić. „Nadam se da ćemo ovog ljeta kroz manifestaciju Luško lito, ponuditi našoj publici priliku da čuju sve parodije, i pružiti im dobru zabavu uz našu glazbu“, napominje autor ovih parodija, te poziva sve koji vole ovakav književni izričaj da mu se pridruže.

Emisiju možete poslušati na sljedećem linku: MIXCLOUD - RADIO M