Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

U Bjelovaru se proteklog vikenda odigrao 14. kup grada Bjelovara, a prvog dana odigrana su natjecanja u kategorijama kadeta i kadetkinja te najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja.
U kategoriji najmlađih kadetkinja sudjelovala je naša Romea Matas te, kao i na prošlom turniru na TIS Openu, ostvarila prvo mjesto.
Grupu je prošla kao prvoplasirana, potom je meč u osmini finala pobijedila sa 3/0, u četvrtini finala sa 3/2, u polufinalu 3/1, a finale sa 3/0.
Poredak je sljedeći:
1. Romea Matas (Lučica)
2.Vilma Despot (Šibenik)
3. Lucija Balent (Donji Miholjac)
3. Mila Hrkec (MGK Drava Žabnik).
Sljedećeg dana, igrale su se kategorije juniora i juniorki te mlađih kadeta i mlađih kadetkinja. Tu je naša Romea ponovo prošla grupu kao prvoplasirana, u šesnaestini finala pobijedila je sa 3/0, u osmini finala sa 3/1, a potom je u četvrtfinalu izgubila rezultatom 0/3.
Ovaj rezultat također možemo gledati kao uspjeh, obzirom da je na Tis Open u ovoj kategoriji ispala u osmini finala. Važno je napomenuti da je cura, koju je Romea pobijedila u ranijoj fazi natjecanja (Zara Bestijanić iz Šenkovca), na kraju ostala drugoplasirana, što znači da i u ovoj kategoriji jako malo nedostaje za postolje.