Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

 
Glazbeno – estradna udruga Gardelin održala je slavljenički koncert povodom 60 godina manifestacije PRVI GLAS VELE LUKE, i 25 godina od osnutka udruge.
Brojnu publiku izvođači su oduševili svojim nastupima, a ovo je bio samo mali dio bogatog repertoara kojega je udruga Gardelin svojoj vjernoj publici prezentirala proteklih godina. Veseli činjenica da je među izvođačima bilo i djece koji su debitirali na ovom koncertu, što daje nadu da se interes kod djece pomalo budi.
Prisjetili smo se brojnih domaćih i stranih hitova koji su obilježili protekli period, a izvođači su se zaista potrudili dočarati vrijeme i ambijent vremena u kojemu su nastupili.
Posebna gošća bila je Domenika Žuvela, koja je i sama svoju već sada uspješnu karijeru započela upravo u Veloj Luci. Najviše su joj se naravno razveselila djeca, ali i nešto starija publika, pjevajući s njom njezine velike hitove Ljubavna limunada i Vidi se iz aviona.
Sinoćnja dobra atmosfera veliki je poticaj članovima udruge da i dalje nastavi realizirati svoje projekte, a publika i brojni sponzori su očito prepoznali njihov trud.
Generalni sponzor sinoćnjeg koncerta bila je Općina Vela Luka
Slijede: Dubrovačko-neretvanska županija, medijski pokrovitelji su bile su dvije radio postaje: Radio M i Radio Val
Ella – računovodstveni servis
Župni ured Vela Luka
Turistička zajednica općine Vela Luka
Obiteljsko poljoprivredno gosrodarstvo Agrodoro
privatna ordinacija dr. Pina Novaka
Ljekarna – Blato
Srednja škola Vela Luka
Zlinje, Blato
Tim bolje, Vela Luka, suvenirnica Kod peškarije, knjigovodstveni servis Maistral, Musa, d.o.o., Komunalne djelatnosti, Hum hoteli, hotel Adria
 
Kompletan koncert pogledajte na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=KMJQiqF4XEQ