Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

Gošća u našem današnjem programu bila je direktorica Poduzetničkog inkubatora Vela Luka Barbara Mirošević, koja je govorila o aktualnim otvorenim natječajima i aktualnostima u radu Poduzetničkog inkubatora.
Direktorica Poduzetničkog inkubatora Vela Luka Barbara Mirošević predstaviti će mjere potpora koje poduzetnicima nudi Općina Vela Luka i trenutno aktualne Javne pozive.
Objavljen je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području općine Vela Luka za sufinanciranje manife-stacija koje doprinose promicanju poljoprivredne proizvodnje i sudjelovanja u EU sustavima kvalitete u 2024. godini
Javni poziv je otvoren do 15. studenog 2024. godine, ili prije isteka tog roka ukoliko se predviđena sredstva potroše.
Također, Ministarstvo gospodarstva objavljuje Otvoreni javni poziv za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ za 2024. godinu.
Programom “Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ dodjeljuju se bespovratna sredstava namijenjena poticanju ciljanih progra-ma obrazovanja za obrtništvo.
Korisnici bespovratnih sredstava temeljem ovog Programa mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) te fizičke osobe.
Bespovratna sredstva namijenjena su sufinanciranju troškova nastalih tijekom 2023. i 2024. godine s osnove:
- stjecanja obrazovanja za obavljanje vezanih obrta
- stjecanja osposobljenosti za zanimanje pogrebnik
- polaganja naučničkog ispita
- stjecanja osnovnih znanja o poučavanju učenika
- ishođenja/obnove dozvole (licencije) za izvođenje naukovanja.
Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 08.11.2024. godine.