Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

tel: 020/814-170

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 

Marina Korkyra je ponovila uspjeh iz prethodnih sezona i još jednom donijela Plavu zastavu u Velu Luku.

Plava zastava za 2024. svečano je podignuta u marini u prisustvu predstavnika Turističke zajednice Vela Luka i djelatnika marine koji su svojim odgovornim radom najviše zaslužni za ovo novo priznanje.

 

Od svojih samih početaka, marina Korkyra je posvećena pridržavanju načela održivog poslovanja i odgovornog upravljanja resursima i okolišem.

Najbolji dokaz tome je Plava zastava koja nam je dodijeljena već treću godinu zaredom i čime je prepoznata naša predanost očuvanju pomorskog okoliša i odgovornost prema lokalnoj zajednici.

 

Plava zastava je međunarodno poznati ekološki program zaštite okoliša mora i priobalja te ujedno i jedan od najpriznatijih modela ekološkog odgoja, obrazovanja i informiranja.

U tom smislu, marina Korkyra je i ove sezone udovoljila strogim kriterijima, uključujući kvalitetu vode, upravljanje okolišem te sigurnost i kvalitetu usluge.

 

Nadalje, u sklopu svečanog podizanja zastave održana je edukacija za nove djelatnike marine koji su upoznati s brendom Plave zastave te njezinim značenjem za našu marinu i nautičare,

a dogovorena je i edukacija za polaznike Srednje Škole Vela Luka kojom će se prigodno obilježiti Dan mora i oceana.

 

Uz zahvalu svima partnerima koji podržavaju rad marine, veliko hvala svim našim djelatnicima zbog kojih se Plava zastava s ponosom vijori u Veloj Luci.