Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 
Danas su blagdan Svih svetih velolučani obilježili kroz mise i okupljanje na mjesnom groblju sv. Roka gdje su svijećama i cvijećem ukrasili grobove svojih umrlih te tako odali počast svim pokojnicima. Na Dan Svih svetih u 8,00 sati misa je održana u župnoj crkvi Po nakani, a kod kapelice u 15,00 misa za narod na groblju koju je predvodio župnik don Hrvoje Katušić.
Inače, na Dušni dan, održat će se sveta misa za duše u čistilištu je u 8,00 na mjesnom groblju sv. Roka, dok će se poslijepodnevna održati u 18 sati u za pok. don Marjana Skomeržu u župnoj crkvi.
Dan prije izaslanstvo općine Vela Luka, su, dan uoči blagdana Svih svetih (1. studenog) položili su vijenac i zapalili svijeću ispred Spomen križ obilježja na mjesnom groblju sv. Roka, u znak poštovanja i sjećanja na sve naše pokojne.
U svečanom protokolu su sudjelovali predsjednik Općinskog vijeća Zoran Manestar, općinska načelnica Katarina Gugić, zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Ranko Surjan, predsjednica OO HDZ-a Vele Luke Tatjana Gugić, predsjednik OO HNS – LD i općinski vijećnik Deni Surjan, općinska vijećnica Liste grupe birača Ivana Prižmić i velolučki župnik don Hrvoje Katušić, koji je izmolio prigodnu molitvu za naše pokojne.