Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Ovog četvrtka u emisiji “Četvrtkom aktualno”, gost je bio dr. Jurica Petković ravnatelj Doma zdravlja „dr. Ante Franulović“.

Razgovarali smo o trenutačnoj situaciji u Domu zdravlja, investicijama, te o novostima po pitanju liječničkog kadra. Također je bilo riječi i o nedavno održanoj akciji preventivnih pregleda melanoma na Korčuli i Pelješcu. Organizirali su je Referentni centar Ministarstva zdravstva za melanom, Hrvatsko dermatovenerološko društvo HLZ-a i Hrvatsko društvo za dermatološku onkologiju HLZ-a, uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije i Ministarstva zdravstva RH. Suradnja s Domom zdravlja U akciji su sudjelovala 22 vrhunska dermatologa iz cijele Hrvatske koji su tri dana, od 14. do 16. rujna, pregledavali stanovnike otoka Korčule i poluotoka Pelješca s ciljem otkrivanja melanoma i drugih zloćudnih tumora kože. Pregledi madeža organizirani su u suradnji s Domom zdravlja Korčula i Domom zdravlja "Dr. Ante Franulović" Vela Luka.

Video: https://web.facebook.com/RadioM.90.1Mhz/videos/616428183903118

Audio: https://www.mixcloud.com/radiomvl/jurica-petković-ravnatelj-doma-zdravlja-dr-ante-franulović-gost-emisije-četvrtkom-aktualno/