Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Borna Čop, gitarist grupe Film predstavlja novi samostalni singl „Ljeto ljubavi“
Zagrebački glazbenik, gitarist Jure Stublića& Filma, novom pjesmom odaje počast „Ljetu ljubavi“
Četvrtim samostalnim singlom s nadolazećeg albuma, najavljenog za sljedeću godinu, Borna Čop se jasno pozicionira na glazbenoj sceni i s lakoćom dokazuje da se odlično snalazi u ulozi prirodnog nastavljača tradicije zagrebačkih rock 'n' roll velikana. Nova pjesma inspirirana „ljetom ljubavi“ osvaja na prvo slušanje i uspješno spaja praskave gitarističke riffove sa iznimno pjevnim, melodičnim refrenima, karakterističnim za Bornin kantautorski izričaj.
„Ljeto ljubavi“ je 3 minute nesputane rokerske energije, posveta ljetu u kojem smo, nakon gotovo dvije godine neizvjesnosti ponovno počeli živjeti punim plućima, slaveći radosti života, ljubavi i sreće. Također, jasna je i referenca na pokret „Summerof Love“ iz mitske 1967. na čije je vrijednosti uvijek potrebno podsjećati u turbulentnim vremenima. Iskustvo pokazuje da je tu zadaću providnost dodijelila umjetnicima, i ja je sa zahvalnošću nastojim ispunjavati kako najbolje mogu i znam“, ističe Čop.
Uz stalne glazbene suradnike, bubnjara Marija Jagarineca, gitarista Petra Marića, klavijaturista Hrvoja Ivančića, basista Jakova Gojmerca i producenta Hrvoja Prskala (BangBang), pjesmu je saksofonskim solom oplemenio i posebni gost Jakša KriletićJordes, pjevač i saksofonist Daleke Obale i suradnik brojnih domaćih i stranih glazbenika.
Atraktivan video spot u režiji Igora Ilića, vjerno dočaravaatmosferu pravih rokerskih tuluma i afterpartya, a Borna uz osmijeh preporučuje organiziranje takvih druženja kao "fantastičan trik pomoću kojeg će nas sunce ljeta ljubavi obasjavati tijekom cijele godine".

Video: https://web.facebook.com/RadioM.90.1Mhz/videos/455806756691423

Audio: https://www.mixcloud.com/radiomvl/borna-čop-gitarist-grupe-film-gost-u-programu-radia-m/